1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Informatieavond voor ouders van nieuwe leden

12-7-2018
Nieuwsafbeelding

Voor de ouders van nieuwe leden is er op vrijdagavond 7 september gelegenheid om kennis te maken met de club. Uw kind is lid geworden van HC Rotterdam, maar dat lidmaatschap geldt ook voor de ouders. HC Rotterdam is een grote vereniging en het is belangrijk om ook persoonlijk contact te maken en te onderhouden, zodat iedereen de weg binnen de vereniging leert kennen. 

Daarom willen we de nieuwe ouders van harte welkom heten op de club en informeren over wat allemaal gaande is. Deze informele avond is er veel ruimte voor vragen, wordt een korte presentatie gegeven over het reilen en zeilen van de club, is er een clinic voor ouders die nog nooit een stick in handen hebben gehad, zijn veel commissies aanwezig om hun activiteiten toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden en natuurlijk kan een rondleiding door het clubhuis en over het complex niet ontbreken. 

Er wordt nog druk gewerkt aan het programma, maar zet deze datum alvast in de agenda.

Voorwaarden & disclaimer