1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Rotterdam opnieuw gastheer voor ABN AMRO Cup

6-8-2018
Nieuwsafbeelding
HC Rotterdam is op zaterdag 18 en zondag 19 augustus traditiegetrouw gastheer voor de ABN AMRO Cup, een toernooi waaraan alle teams uit de Hoofdklasse (m) deelnemen. De teams strijden om de Jan Hagendijk-trofee, vernoemd naar onze oud-voorzitter. Heren-1 is de titelverdediger.
 
 
Alle teams spelen op donderdagavond 16 augustus op vier locaties een voorronde in de vorm van een drieluik. Heren-1 speelt op het terrein van HV Victoria tegen promovendus Klein Zwitserland (aanvang: 19.30 uur) en aansluitend tegen HGC (20.25 uur). De wedstrijden duren 35 minuten.
 
 
De resultaten van de drieluiken bepalen het programma voor de zaterdag. De nummers één, twee en drie worden elk in een poule ingedeeld en spelen op zaterdag één wedstrijd. De winnaars en de verliezers van zaterdag spelen op zondag tegen elkaar. 
 
 
In het weekeinde wordt er op onze drie watervelden gespeeld. De wedstrijden beginnen op zaterdag en op zondag om 13.00 en om 15.00 uur. 
 
Voor alle teams is de ABN AMRO Cup de laatste voorbereiding op de competitie, die voor de Hoofdklasse al een week later, op zondag 26 augustus, start. Heren-1 start de competitie in eigen stadion met de topper tegen Amsterdam. In verband met de live-uitzending door Ziggo Sports begin de wedstrijd al om 12.15 uur.
 
 
Ballenkinderen

Voor de wedstrijden op zaterdag zoeken we nog ballenkinderen. Ben jij tweedejaars-D of ouder? Meldt je dan aan via

https://goo.gl/forms/I5iZkEph4oogVb9e2

 
Voorwaarden & disclaimer