1-header.jpg

Train-de-trainer-cursus voor ouders

5-9-2018
Nieuwsafbeelding
Ben je trainer of overweeg je om trainer te worden van een mini- of jeugdteam? In vervolg op de succesvolle train-de-minitrainer van voorgaande jaren heeft de MiniTC ook dit jaar weer deze cursus georganiseerd. Elke ouder-trainer, die training geeft aan een miniteam of dat overweegt is van harte welkom deel te nemen. Lars Verboom, onze mini trainer coördinator, zal de cursus inhoudelijk verzorgen, een uitgelezen mogelijkheid je trainersvaardigheden (verder) te ontwikkelen.

Op drie maandagavonden van 17 september tot en met 1 oktober zal de trainerscursus worden gehouden: iedere avond begint om 20.00 en duurt ongeveer twee uur. Tijdens deze avonden zal een praktische inleiding in het trainersvak wordt aangeboden. Zaken als organisatie en opbouw van een training, technische vaardigheden, spelvormen, looptechnische- en didactische aspecten zullen de revue passeren. De inhoud is zowel theoretisch als praktisch: we gaan ook het veld op, kom dus in sportkleding.

De doelgroep is breed: naast ouders die al training geven, zijn ook (groot)ouders van mini’s en andere (jong) volwassenen met hockeyervaring, die onze mini- of jeugdteams willen gaan trainen van harte welkom. Aan de trainerscursus zijn geen kosten verbonden.

Heb je interesse in deze cursus, schijf je dan in (via: https://hcrotterdam.club/train-de-mini-trainer-cursus/). Wacht niet te lang, de vorige edities waren zeer snel vol! Voor nadere details kan je contact opnemen met de MiniTC: [email protected].
Voorwaarden & disclaimer