1-header.jpg

Teamkleding in clubwebshop

5-9-2018
Nieuwsafbeelding

 

In de webshop van de club staat een leuk aanbod voor teamkleding. Er is een assortiment hoodies, vesten en sweaters, die in aantallen vanaf 8 stuks kunnen worden aangeschaft. Naast het huidig aanbod in de webshop is het ook mogelijk om een keuze te maken uit het clubassortiment van Osaka voor teamkleding. Informatie bij verenigingsmanager Karianne.
Van de artikelen zijn pasmaten beschikbaar op de club. Een keertje passen met je team voor of na de training? Stuur een mail naar Karianne op [email protected].

Teamsponsoring
Interesse in sponsoring van een team? Lees alles hierover bij teamsponsoringop de website.

Bedrukking
HC Rotterdam is eigenaar van het beeld- en woordmerk. Het gebruik van naam en logo van de club is alleen toegestaan op artikelen, gekocht in onze clubwebshop en de Osaka-kleding bij DAKA.

De kleding uit de webshop wordt al met HC Rotterdam-logo op de borst geleverd. Omdat de wensen voor de overige bedrukking per team verschillen is het moeilijk een kostenindicatie te geven. U kunt zelf contact opnemen met Sodapop om uw wensen te bespreken en een offerte op te vragen: www.sodapop.nl [email protected] | 010-514 9826

Minitrainingsshirts
Naar verwachting is het minitrainingsshirt met voornaam op de rug vanaf volgende week te koop in de webshop.


 

Voorwaarden & disclaimer