1-header.jpg

Herfstvakantie: trainingen mini's en jeugd

4-10-2018
Nieuwsafbeelding
In verband met de herfstvakantie zijn er voor de mini's en de regioteams van de jeugd géén trainingen op vrijdag 19 oktober en in de vakantieweek (22 t/m 26 oktober). Tijdens de herfstvakantie zijn er Bovelander hockeykampen en komen weer veel Engelse teams op bezoek. Dit betekent dat de velden dus niet altijd beschikbaar zijn. Teams, die in de vakantie wel willen trainen, kunnen dat doen onder begeleiding van een ouder. Deze trainingen zijn in principe op de eigen trainingstijd. Wel aanmelden bij Iwan.

De miniteams die vrijdag 19 oktober komen trainen met eigen begeleiding, kunnen dit doen op hun vaste tijd. De trainingsmaterialen zullen op de velden klaarstaan, dus aanmelden is niet nodig. Graag alles weer netjes opruimen.

De topteams en de regiotopteams kunnen in deze periode trainen, maar ook alleen als zij zich aanmelden en hun programma doorgeven aan Iwan. Omdat zondag 28 oktober een competitiedag is, kunnen de seniorenteams gewoon trainen. Als jullie toch niet komen, hoort Iwan dit graag i.v.m. de veldplanning. 

Let op: zaterdag 27 oktober is speeldag
De tweede zaterdag van de herfstvakantie, is een competitiedag voor de D-, B- en A-teams, die worden heringedeeld. Het programma is helaas niet eerder dan volgende week bekend.

Opkomst trainingen jeugdteams
De afgelopen periode was de opkomst bij de trainingen niet bij alle jeugdteams even goed. Als je niet komt trainen, dupeer je je teamgenoten.

Wanneer je écht verhinderd bent, zeg je af bij de teammanager. Als er acht of minder kinderen komen trainen, geeft de manager dat tijdig dooraan Iwan (of als er veel last-minute afmeldingen zijn via WhatsApp: 06-26064445).

Zorg dat je minimaal vijf minuten vóór aanvang van de training bij het veld klaar staat. Je kunt dan vast beginnen met inlopen (zorg dat de teams die al trainen niet worden gehinderd, dus buiten het veld), zodat de hockeytraining op tijd kan starten. Laatkomers verstoren de trainingen!

Voorwaarden & disclaimer