1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Drie duels Oranje in Pro League in ons stadion

23-11-2018
Nieuwsafbeelding
Het Nederlands elftal (mannen én vrouwen) komt komend voorjaar drie keer in actie in ons stadion voor hun thuiswedstrijden in de nieuwe Pro League. De Oranje-mannen spelen in Rotterdam tegen Duitsland en Spanje, de vrouwen tegen de Verenigde Staten.
  • Dinsdagavond 5 maart, 19.00 uur: Nederland (m) - Duitsland
  • Zaterdagmiddag 13 april, 18.00 uur: Nederland (m) - Spanje
  • Zondagmiddag 14 april, 16.00 uur: Nederland (v) - Verenigde Staten
Kaarten voor deze wedstrijden kunnen worden gekocht via https://fihproleague.nl/

De kaartverkoop van de wedstrijden op HC Rotterdam is tijdelijk stopgezet in afwachting van goedkeuring op de vergunningaanvraag. We verwachten dat deze kaarten op korte termijn weer beschikbaar zijn. Houd deze website in de gaten.

De Pro League is de nieuwe landencompetitie waaraan bij zowel de mannen als de vrouwen negen teams deelnemen. Zij spelen tussen januari en eind juni komend jaar elk acht uit- en thuiswedstrijden. De Oranjeteams spelen behalve in Rotterdam ook in Den Bosch, Eindhoven, Utrecht en Amstelveen, waar eind juni ook de Final Four plaatsvindt.

Deelnemende teams:
Mannen: Spanje, België, Groot-Brittannië, Argentinië, Nieuw-Zeeland, Australië, Pakistan, Duitsland en Nederland.
Vrouwen: Argentinië, België, Nieuw-Zeeland, Verenigde Staten, Australië, China, Duitsland, Groot-Brittannië en Nederland. 
Voorwaarden & disclaimer