1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Pro League op HC Rotterdam: vrijwilligers gezocht

9-1-2019
Nieuwsafbeelding

In het voorjaar van 2019 komt het Nederlands elftal (mannen én vrouwen) in actie in ons stadion voor drie thuiswedstrijden in de nieuwe Pro League. Achter de schermen wordt al hard gewerkt om de Pro League op HC Rotterdam tot een succes te maken. De wedstrijden trekken immers een groot publiek en er moeten allerlei extra’s geregeld worden om van iedere wedstrijd een mooi, veilig en groots spektakel te maken. Omdat deze evenementen niet kunnen draaien zonder vrijwilligers doen we een beroep op de hulp van onze leden, ouders van leden en overige enthousiastelingen.

Lijkt het je ook leuk deel uit te maken van een vrijwillig team dat meehelpt om deze interlands op onze club tot een prachtig evenement te maken? We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die willen meehelpen in verschillende functies.

Waar zijn we naar op zoek?
We kunnen je hulp goed gebruiken bij verschillende taken. We zoeken volwassenen (18+) voor de kaartverkoop en kaartcontrole bij de entree, stewards op het terrein, als gastvrouw of -heer in het clubhuis, een arts, als coördinatoren van de line-up en ballenkinderen en voor de coördinatie van de fanzone met spelers en handtekeningenjagers na de wedstrijd. Voor de parkeerwachten zoeken we 16+ers. Ook zijn 8 spelers uit de B-jeugd gewenst als ballenkind voor de wedstrijden en voor het uitdelen van klappers aan het publiek. In een later stadium gaan we nog op zoek naar mini’s voor de line-up en als vlaggendragers. Er is dus veel hulp nodig!

Wat krijg je ervoor terug?
Je moet het leuk vinden om zo’n mooie interland van dichtbij mee te maken. Je krijgt gratis entree tot het evenemententerrein en wordt uiteraard voorzien van eten en drinken op het moment dat je werkt. De taken zijn op vrijwillige basis, dus je krijgt geen financiële vergoeding. Uitzondering hierop vormen de parkeerwachten, die een kleine vergoeding krijgen.

Meld je aan!
Wil jij deel uit maken van het Pro League-vrijwilligersteam? Aanmelden kan op .club. Hier staat ook meer uitleg over de verschillende taken, de benodigde tijdvakken etc.

We verheugen ons enorm op deze interlands op HC Rotterdam en hopen dan ook dat we er met veel enthousiaste vrijwilligers een mooi succes van kunnen maken!

Voorwaarden & disclaimer