1-header.jpg

Vrijwilligers gezocht klusmiddag Pro League

13-1-2019
Nieuwsafbeelding

Op dinsdagavond 5 maart, over drie weken, wordt in ons stadion de eerste thuiswedstrijd in de Pro League van de Oranje-heren gespeeld. Om ons complex voor te bereiden op dit prachtige evenement zijn we op zoek naar vrijwilligers voor een sjouw- en klusmiddag op zondag 3 maart. 

Welke werkzaamheden? Denk aan onder meer het verwijderen van de reclamedoeken in/rondom het stadion, het plaatsen van hekken om van het stadion, een evenemententerrein te maken, het herinrichten van het clubhuis etc.

Super als we zondagmiddag al met elkaar het nodige werk kunnen verzetten. Heb je tijd om van 13.00 tot 17.00 uur te komen helpen? Meld je aan door het sturen van een mail naar [email protected].

We zijn trots dat zich voor de wedstrijd van 5 maart al voldoende vrijwilligers hebben gemeld om de ruim vijftig taken op zich te nemen. Voor de wedstrijden van 13 en 14 april zijn we nog wel op zoek naar leden voor het Pro League-vrijwilligersteam. Meld je aan in onze webshop. Hier staat ook meer uitleg over de verschillende taken, de benodigde tijdvakken etc.


We verheugen ons enorm op deze interlands op HC Rotterdam en hopen dan ook dat we er met veel enthousiaste vrijwilligers een mooi succes van kunnen maken!

Voorwaarden & disclaimer