1-header.jpg

Samen sterk voor een eigen zaal

23-1-2019
Nieuwsafbeelding
Spelen wij volgend seizoen zaalhockey in een eigen zaal? Het zou zo maar kunnen! Sterker nog: als het aan het bestuur van HC Rotterdam ligt staat er in december ook op ons complex een heuse hockeydome.
 
De belangstelling voor zaalhockey in Nederland blijft groeien. In aantal deelnemers is Nederland het grootste zaalhockeyland ter wereld! Toch hebben wij elk jaar grote problemen bij het vinden van voldoende sportzalen voor trainingen en wedstrijden. Zeker in Rotterdam-Noord is op dit moment onvoldoende zaalruimte beschikbaar. De situatie in Rotterdam is ook niet uniek.
 
De afgelopen maanden is achter de schermen hard gewerkt door de vrijwilligers van de zaalcommissie. Er zijn (veel) gesprekken gevoerd met onder andere de gemeente, de hockeybond, leveranciers en ervaringsdeskundigen. Inmiddels ligt er een uitgewerkt plan voor de aanschaf van een eigen 'blaashal', dat vandaag wordt gelanceerd. Met de actie ‘Samen sterk voor een eigen zaal’ willen wij de komende tijd via een obligatielening het geld, dat nodig is om deze blaashal te kunnen kopen, bijeenbrengen.
 
Ons plan voor de eigen blaashal leggen wij uit op een speciale website: www.samensterkvooreeneigenzaal.com. Help jij mee? #samensterk 
Voorwaarden & disclaimer