1-header.jpg

Laatste weekend voor omruilactie Osaka-clubkousen bij DAKA

16-3-2019
Nieuwsafbeelding
Gedurende het seizoen is gebleken dat de geleverde kwaliteit en pasvorm van de HC Rotterdam-kousen van Osaka niet conform de Osaka-standaard is. Osaka heeft er alles aan gedaan om de kwaliteit en pasvorm te verbeteren. Daka Sport en HC Rotterdam hebben in samenwerking met Osaka een omruilactie in werking gesteld.

Alle leden die dit seizoen een paar HC Rotterdam-kousen van Osaka hebben aangeschaft, kunnen deze kosteloos omruilen voor een nieuw paar. Dit geldt voor de thuis- en uitkousen.

In de periode van zaterdag 15 februari t/m zondag 17 maart 2019 kunnen de HC Rotterdam-kousen van Osaka worden omgeruild in de Daka-vestiging aan de Abraham van Stolkweg te Rotterdam. Omruilen kan ook op zaterdagen 9 en 16 maart bij de Daka-shop op de club. De shop is op deze twee dagen geopend van 09.30 tot 13.00 uur. Er is aan deze omruilactie wel een voorwaarde verbonden: een nieuw paar kousen kan alleen worden verkregen na inlevering van het oude paar. 

De spelers van Heren-1, Dames-1 en de eerste lijn-jeugdteams, JD2 en MD2 van HC Rotterdam hebben al nieuwe kousen ontvangen via de teammanager.

Voorwaarden & disclaimer