1-header.jpg

Ga jij mee op wereldreis met Zomeravondhockey?

24-2-2019
Nieuwsafbeelding
Het overbekende Zomeravondhockey beleeft dit jaar haar vijftiende editie. Alle reden dus om er een speciale editie van te maken. Ooit begonnen als een klein en gezellig toernooi voor intimi is Zomeravondhockey uitgegroeid tot een waar fenomeen in Rotterdam en ver daar buiten. Rotterdammer en niet-Rotterdammers komen in mei en juni naar HC Rotterdam voor vier nu al legendarische avonden vol met hockey en gezelligheid. Iedere avond wordt afgesloten met een spetterend feest!

Dit jaar vindt Zomeravondhockey plaats op vier vrijdagavonden: 31 mei, 7 juni, 14 juni en 21 juni 2019. De avonden beginnen om 20.00 uur met twee hockeywedstrijden van een half uur. Vervolgens barst rond een uur of half elf het feest los en dansen we tot een uur of twee.

Voor deze speciale editie gaan we met elkaar op wereldreis, maar waar we precies naar toe gaan blijft natuurlijk nog even een verrassing. Ga jij ook mee? Schrijf je dan in op onze website

We zoeken nog sponsoren die de organisatie van Zomeravondhockey mede mogelijk maken. Iets voor jou of jouw werkgever? Neem dan snel contact met ons op.  

Wil je met je bedrijfsteam mee doen met Zomeravondhockey? Stuur dan een mailtje.
Voorwaarden & disclaimer