1-header.jpg

Club nu ook bereikbaar met felyx-deelscooter

1-3-2019
Nieuwsafbeelding
Vanaf vandaag is onze club nóg beter bereikbaar geworden door de samenwerking met felyx. Felyx is bekend van de 'HC Rotterdam-groene' elektrische deelscooters die sinds oktober door Rotterdam rijden. 

Via een mobiele app kun je heel eenvoudig een account aanmaken en voor 30 cent per minuut rij je gemakkelijk en snel overal naartoe. Het is nu dus mogelijk om met deze groene scooter naar HC Rotterdam te komen en te parkeren in de scooterstalling. De exacte locatie is te vinden op de kaart in de felyx-app en wordt op de club aangegeven met een speciaal felyx-bord. 

Wil jij het ook eens proberen? Gebruik bij registratie de code: felyxHCR en krijg 35 gratis rijminuten (*), Door deze extra vervoerskeuze zorgen we dat de club voor iedereen beter te bereiken is en voorkomen we dat de parkeerplaats overvol raakt. Dit zal zeker van pas komen op drukke dagen en speciale events zoals interlands. Kom jij dinsdag 5 maart naar het Nederlands elftal kijken met een felyx-scooter?

(*) De code geldt alleen bij een nieuwe registratie. De gratis rijminuten zijn 30 dagen geldig vanaf de dag van registratie.
 


Voorwaarden & disclaimer