1-header.jpg

Dit weekend bitjes happen op de club

13-9-2019
Nieuwsafbeelding

Zorg aan het begin van het nieuwe seizoen voor een nieuwe gebitsbeschermer. Vrijdag 13 september van 18.30-21.00 uur en zaterdag 14 september tussen 10.00-15.00 uur is er in het clubhuis gelegenheid om bij SPTL gebitsbeschermers een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer รณf om jouw huidige bitje aan te laten passen, wanneer dit nodig is. Je kunt vrij binnenlopen in ons clubhuis, maar als je je tevoren aanmeldt, ben je sneller aan de beurt. Aanmelden op www.sptl.nl en klik op de button 'Hapdagen', zoek de juiste datum en locatie en volg de stappen. Je ontvangt een bevestiging in de mail.


Informatie over de mogelijkheden staat op de website van SPTL en op de bijgevoegde flyer. De genoemde prijs is incl. opbergdoosje, factuur en garantie. Natuurlijk is het speciale HC Rotterdam-clubbitje ook mogelijk.

De aangemeten (en betaalde) bitjes kunnen na ongeveer drie weken op de club worden afgehaald. Bericht over de mogelijkheid om op te halen wordt geplaatst op de website van de club.

 

Voorwaarden & disclaimer