1-header.jpg

Tot 17 mei as inschrijven voor familietoernooi

9-5-2019
Nieuwsafbeelding

Op Hemelvaart, donderdag 30 mei as, is het tijd voor het traditionele familietoernooi Hockeyheaven. Ruim 20 teams hebben zich al aangemeld, dus er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Inschrijven kan nog 1 week - namelijk tot 17 mei as - in de webshop. De organisatie is in handen van de winnaars van het afgelopen jaar, de familie Van der Wielen & co, die hebben gekozen voor het thema ‘Brabant aan de Maas’. 

Het toernooi wordt gespeeld als ‘Sevens’, dus 7 tegen 7 op een half veld. Stel een team samen van familieleden, buren en/of vrienden: jong en oud, hockey en niet-hockey. Alles kan, maar voorwaarde is dat minimaal één speler lid is van HC Rotterdam. Gestreefd wordt naar poule-indelingen op sterkte.

Heb je een grote familie of vriendenkring? Maak twee teams! Wel voor elk team apart inschrijven met verschillende namen. Meld het bij de inschrijving, dan houden we daar rekening mee bij de poule-indeling.

De kosten voor deelname zijn € 175,= per team van 8 deelnemers. Dit is inclusief lunch en BBQ. Eventuele extra teamleden betalen € 15,= per persoon en het is ook mogelijk om enthousiaste toeschouwers aan te melden voor de BBQ. Mis het niet, dus schrijf je snel in want vol=vol! 

Voorwaarden & disclaimer