1-header.jpg

EK Masters: toernooiartsen gezocht voor 26 en 27 juli

27-6-2019
Nieuwsafbeelding
Van zondag 21 t/m zaterdag 27 juli vindt het EK Masters 2019, het officiële EK voor landenteams veteranen in de leeftijdscategorieën 35+, 40+ en 45+, plaats op HC Rotterdam. Met 47 teams uit 11 landen is het een prachtig, internationaal evenement. Om dit in goede banen te leiden, doen wij natuurlijk weer een beroep op onze enthousiaste vrijwilligers. Wij zijn in het bijzonder nog op zoek naar toernooiartsen voor vrijdag 26 en zondag 27 juli, omdat tijdens het Zomercarnaval in de stad nauwelijks EHBO'ers beschikbaar zijn.  

Je kunt je aanmelden voor dagen en dagdelen. De kick-off voor de vrijwilligers is woensdag 10 juli om 20.00 uur op HC Rotterdam. Hieronder volgt een korte omschrijving van de activiteiten:

Gastvrouwen & -heren informatiebalie
Tijdens het toernooi is er een permanent bezette informatiebalie in het clubhuis. Je bent aanspreekpunt voor iedereen, die iets wil weten en beantwoordt vragen, helpt zaken organiseren en lost waar mogelijk problemen op. Kortom: duizendpoten met kennis van de club, de stad en omgeving. Ook de verkoop van merchandise is ondergebracht bij/naast deze balie. 
Je kunt intekenen op dagen en/of dagdelen (9.00-14.00 en 14.00-19.00 uur) van zondag t/m zaterdag.

Toernooi-arts
Tijdens het toernooi is het de bedoeling dat de medische post permanent is bemand door twee toernooi-artsen, die kunnen optreden bij medisch letsel door de evt. teamarts te ondersteunen, letsel te behandelen of de patiënt evt. door te verwijzen naar een ziekenhuis, tandarts of andere specialist.
Ingetekend kan worden op dagen en/of dagdelen (9.30-15.00 en 15.00-22.00 uur) van maandag t/m zaterdag.

Op- & afbouw
In voorbereiding op het toernooi moeten de nodige werkzaamheden worden verricht bij inrichten clubhuis, horecaplein en nalopen van het complex. Na afloop van het toernooi moet alles weer worden afgebouwd en opgeruimd. 
Ingetekend kan worden voor 19, 20 en 21 juli voor de opbouw en 28, 29 en 30 juli voor het afbreken en opruimen. Als richttijd kan je 9.00-17.00 uur aanhouden, maar wij zijn ook blij met een gedeelte daarvan.

Vlaggendragers
Voor de openingsceremonie op zondagmiddag 21 juli om 16.00 uur zijn wij op zoek naar kinderen in de leeftijd 8-12 jaar, die het leuk vinden om te helpen om de start van dit toernooi onvergetelijk te maken door één van de landenvlaggen te dragen.
Activiteit is van 14.30-16.30 uur. Je kunt je ook aanmelden met een vriendje of vriendinnetje.

Stadionspeaker
Voor de finaledag op zaterdag 27 juli zijn we op zoek naar een stadionspeaker die de 6 finales wil voorzien van Engelstalig commentaar.
De eerste finale is om 9.30 uur en de laatste om 19.30 uur. Een gedeelte van de dag of duopresentatie is zeker mogelijk.

Heb je belangstelling voor één (of meer) van deze functies? Stuur dan snel een email naar [email protected] met je beschikbaarheid en voorkeuren.

Voorwaarden & disclaimer