1-header.jpg

C-feest op zaterdag 1 juni

30-5-2019
Nieuwsafbeelding
Het C-feest is op zaterdag 1 juni as en heeft als thema 'Hockeydiva's & voetbalhunks'. Het feest is van 20.30 tot 00.00 uur. Om 21.30 uur gaat de deur dicht en is het niet meer mogelijk om binnen te komen.  Het jeugdbestuur vindt het leuk als je verkleed komt, maar dit is zeker geen verplichting. Het thema is zo gekozen dat het voor de liefhebbers mogelijk is om met een schuin oog de finale van de Champions League te bekijken.

Entreekaarten voor leden en introducés kunnen online worden gekocht in onze webshop (via hcrotterdam.club - tot 19.00 uur op de avond van het feest). Let op: aan de deur worden géén entreekaarten meer verkocht. Kaartverkoop gaat via lidnummer en een lid kan maximaal twee vriendjes/vriendinnetjes introduceren.

De jeugdfeesten zijn cashless, wat betekent dat tijdens het feest alleen met clubkaart of pinpas kan worden betaald.

Tenslotte wijzen wij er op dat alcohol uiteraard strikt verboden is en dat bij alcoholbezit/-gebruik en/of wangedrag contact wordt opgenomen met ouders zodat de betreffende feestganger direct kan worden opgehaald. Het lijkt wellicht niet aan de orde, maar om misverstanden te voorkomen wordt gedrag m.b.t. roken en drugsgebruik op dezelfde wijze bestraft.

Voorwaarden & disclaimer