1-header.jpg

Trainingen en veldgebruik zomerperiode

10-6-2019
Nieuwsafbeelding

In de zomerperiode gelden aangepaste openingstijden van complex en clubhuis. Ervaring leert dat in deze periode minder aanloop is op de trainingen, dat het niet rendabel is om de bar alle avonden te bemannen of iemand bereid te vinden het complex af te sluiten.

De club is vanaf 1 juli as geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag; op maandag en woensdag zijn wij gesloten.

Teams die door willen trainen, dienen dus te kiezen voor één van de genoemde avonden bij het plannen van trainingen en (oefen-)wedstrijden. In verband met het vertrek van Iwan kunnen verzoeken per direct worden gemaild aan [email protected]. Let op: het is belangrijk dat alle teamactiviteiten op de velden worden aangemeld; ook i.v.m. beschikbaar stellen trainingsmaterialen. Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.

Bij een gesloten complex is het belangrijk dat keepersmaterialen en overige zaken op tijd worden meegenomen voor bijv. een toernooi en dat er geen fietsen, scooters of auto's op het terrein worden geparkeerd.

29 juli t/m 4 augustus
Het complex is gesloten van 29 juli t/m 4 augustus.

5 t/m 17 augustus
Gelegenheid om te trainen op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Vanaf maandag 18 augustus starten de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen en is het complex weer alle dagen geopend. Voor het reserveren van een veld(deel) is het ook in deze periode noodzakelijk een mail te sturen aan genoemd mailadres.


 

Voorwaarden & disclaimer