1-header.jpg

Mignonne Meekels voorgesteld als bestuurslid

21-6-2019
Nieuwsafbeelding
Oud-Dames-1-speelster en oud-international Mignonne Meekels is voorgesteld als nieuw bestuurslid van HC Rotterdam. Mignonne neemt de portefeuille Communicatie over van Erna Truijens die zich volledig gaat richten op de maatschappelijke projecten van HC Rotterdam. 'Mig' zal tijdens de eerst-komende algemene ledenvergadering formeel voor benoeming worden voorgedragen en zal tot die tijd 'warm lopen'.

Mignonne (33) is al heel erg lang lid van HC Rotterdam. Zij is nog op ons oude complex begonnen met hockeyen in Meisjes D1 en speelde elf jaar lang in Dames-1. In 2011 maakte zij de overstap naar SCHC en keerde in 2015 terug om (tot vorig seizoen) te spelen in in Dames-2. Mignonne speelde 23 wedstrijden voor Oranje, waarmee ze drie keer een gouden medaille tijdens de Champions Trophy behaalde. In het dagelijks leven werkt Mignonne bij KPN, waar ze als User Experience Design Lead voor B2B werkzaam is op de afdeling innovatie.

,,Wij zijn ongelofelijk blij en trots dat Mignonne het bestuur komt versterken,' zegt voorzitter Diederik Chevalier. ,,Er wacht Mignonne als bestuurslid communicatie een mooie uitdaging. Bij een grote vereniging als HC Rotterdam is communicatie met alle leden en doelgroepen ontzettend belangrijk. Daarnaast is het, gelet op onze ambitie voor wat betreft Dames-1, prachtig om iemand met zo veel hockeyervaring in het bestuur er bij te hebben.'' 
Voorwaarden & disclaimer