1-header.jpg

Contributie seizoen 2019-2020

28-6-2019
Nieuwsafbeelding

Volgende week worden de contributienota's voor het seizoen 2019/2020 verstuurd. Net als vorig seizoen gaat dit via ClubCollect. Dit werkt heel eenvoudig: door op de link in de mail te klikken, komt u op uw persoonlijke betaalpagina van ClubCollect, waar de factuur kan worden ingezien, gedownload en betaald. U kunt zelf kiezen of u via iDeal of een automatische incasso in drie termijnen betaalt. Maakt u geen keuze voor 25 juli as, dan zal rond 1 augustus een automatische incasso in 1 termijn  worden uitgevoerd, voor zover u de vereniging daarvoor eerder heeft gemachtigd.
Betaling in 1x is kosteloos. Bij betaling in termijnen geldt tot een bedrag van € 150,00 euro een toeslag per termijn van € 1,-, en daarboven een toeslag van € 2,- per termijn.

Let op: veel jeugdleden hebben in de app hun eigen mailadres ingevoerd als contactadres. Deze wijziging is automatisch verwerkt in de ledenadministratie en dit betekent dat de contributiemail bij uw zoon(s) en/of dochter(s) in de mailbox komt. Vriendelijk verzoek om uw kind(eren) te vragen om deze mail aan u door te sturen.

Bij de enkele leden, die hun eenmalige bijdrage van € 50,- nog niet voldaan hebben, zal deze bij de contributie van het komende seizoen worden opgeteld.

 

Voorwaarden & disclaimer