1-header.jpg

Oproep: veldcoördinatoren gezocht voor jeugdtrainingen

3-7-2019
Nieuwsafbeelding

Recent is de nieuwe Training Coördinatie Commissie (TCC) gestart. Deze commissie heeft tot doel om de organisatie en kwaliteit van de trainingen voor de Regio(-top)teams op een hoger niveau te brengen door de trainers op te leiden in - en te begeleiden bij - het geven van trainingen. Doel is om naast de beste ook de leukste jeugdopleiding van Nederland te worden en ook een leergang voor trainers aan te bieden zoals HC Rotterdam dat ook in de arbitrage doet. De TCC doet dit vanuit een visie op hockey waarbij plezier en leren voorop staan voor alle (jeugd-)spelers op welk niveau dan ook. 

Er heeft zich inmiddels een grote groep, vaak jonge, trainers gemeld om training te gaan geven in het nieuwe seizoen. Deze trainers zullen worden uitgenodigd voor een aantal opleidingssessies gedurende het seizoen. Door spelers van Heren-1 en Dames-1 hierbij in te zetten, maken wij dit voor onze trainers ook extra aantrekkelijk.

De trainers willen wij daarnaast ook op het veld ondersteuning gaan geven. Het door TCC aangeboden trainingsprogramma zal afgestemd zijn op ieders hockeyniveau. 

Voor de trainingsmiddagen en -avonden zelf zoeken wij hiervoor veldcoördinatoren. Deze groep gaat de trainers, die op dat moment op het veld training geven, helpen met advies op de uitvoering en trainingsaanpak. Om deze rol te kunnen vervullen, heb je in ieder geval hockeyervaring nodig en en zul je op regelmatige basis ingeroosterd worden om de supervisie over een aantal trainingen te hebben. Ook zullen wij voor de veldcoördinatoren instructieavonden organiseren zodat je ook goed voorbereid het veld op gaat.

Lijkt het je leuk? Stuur een mail aan de TCC op [email protected] of bel met Roel op 06-24593193 of Erik 06-22493258 voor meer informatie

Voorwaarden & disclaimer