1-header.jpg

Rotterdampas: verwerking vertraagd

6-9-2019
Nieuwsafbeelding

De aanvragen voor korting met de Rotterdampas zijn binnengestroomd. De verwerking van de ca 400 aanvragen door de nieuwe  administratiecommissie kost meer tijd dan gedacht, dus de uitbetaling van de korting laat nog op zich wachten. De korting wordt overigens niet direct toegepast op de contributienota, maar is een terugbetaling die achteraf wordt verwerkt. 

HC Rotterdam maakt het sporten betaalbaar(der) voor haar leden, die in bezit zijn van een Rotterdampas. In dat geval kom je in aanmerking voor een korting van € 25,00 op de contributie. Voor deze contributiekorting moet allereerst de Rotterdampas worden aangeschaft. Na ontvangst van de contributiefactuur kan een mail, mét scan/foto van de Rotterdampas en het legitimatiebewijs van de pashouder, worden gestuurd naar [email protected]. Belangrijk om in deze mail ook het HC Rotterdam-lidnummer te vermelden.

De Rotterdampas is een handige Rotterdamse voordeelpas die gratis of met korting toegang geeft tot ruim 750 Rotterdamse activiteiten, waaronder 295 jaaracties, 400 seizoensacties en wekelijks minimaal twee lastminute-acties in je mailbox. De Rotterdampas kost € 60,00 en minima en studenten komen in aanmerking voor korting. Voor de pasgebruikers is er bovendien een handige app. Kijk voor meer informatie op de Rotterdampas-website: www.rotterdampas.nl.

Voorwaarden & disclaimer