1-header.jpg

Get reaDy als seizoensstart voor D-teams

11-7-2019
Nieuwsafbeelding

De evenementencommissie voor de jeugd organiseert in de laatste week van de zomervakantie een leuke sportieve middag en avond voor D-teams. Insteek is om je (nieuwe) teamgenootjes te leren kennen, maar ook de andere teams en jezelf uit te dagen met hockeyspelletjes, teambattles, de verkiezing van de beste teamyel. De dag wordt afgesloten met een BBQ met muziekparty.

Deze unieke teamspiritdag duurt van 13.00 tot ca.21.00 uur. Kosten incl BBQ zijn € 12,50 p.p. Aanmelden verloopt via de teammanager, dus probeer zoveel teamgenoten bij elkaar te verzamelen. Per team is het ook verplicht om twee personen aan begeleiding te leveren. 

Om te kijken of er voldoende animo is vragen we de managers van teams zich alvast aan te melden door het sturen van een mail aan [email protected] vóór 19 juli a.s. Definitieve inschrijving kan tot 22 augustus as. door een mail te sturen aan genoemd mailadres met informatie over aantal spelers, namen van de 2 (volwassen) begeleiders en evt. allergieën/dieetwensen. Betaling geschiedt per team bij aankomst op 30 augustus as.

Voorwaarden & disclaimer