1-header.jpg

HC Rotterdam steunt sociaal pact Rotterdamse Sporticonen

15-9-2019
Nieuwsafbeelding
Via de stichting Hockey voor Iedereen is HC Rotterdam toegetreden tot het sociaal pact van de organisatie Rotterdamse Sporticonen. Met de stichting Hockey voor Iedereen helpen we kansarme Rotterdamse kinderen lid te worden van een hockeyvereniging. Dat doen we samen met Rotterdamse Sporticonen en het Jeugdsportfonds.

De stichting Hockey voor Iedereen is één van de activiteiten waarmee HC Rotterdam haar maatschappelijke betrokkenheid toont. De samenwerking met Rotterdamse Sporticonen is feestelijk bekrachtigd tijdens de derde editie van de Fatima Moreiro de Melo Cup. Pim Blokland ondertekende de samenwerkingsovereenkomst samen met Fatima Moreira de Melo namens Rotterdamse Sporticonen, dat vorige week al een partnerschap is aangegaan met het Jeugdsportfonds. 

In aanloop naar de Fatima Moreira de Melo Cup heeft HC Rotterdam gelegenheids-hockeyteams van basisscholen Meester Schats Noord en De Bergkristal vier weken lang getraind.

Bekijk ook de video.

Op de foto (vlnr): Pim Blokland (Rotterdamse Sporticonen), Tom van Lieshout (Hockey voor Iedereen), Diederick Badon Ghijben (bestuurslid Jongste Jeugd HC Rotterdam) en Erna Truijens (Hockey voor Iedereen & HC Rotterdam). Op de voorgrond: oud-international en oud-Rotterdam-speelster Fatima Moreira de Melo.
Voorwaarden & disclaimer