1-header.jpg

Herfstvakantie: wedstrijden tegen Britse teams

9-10-2019
Nieuwsafbeelding
In de herfstvakantie komt een groot aantal scholen en teams uit Groot BrittanniĆ« op bezoek op HC Rotterdam. Vaak voor een clinic van één van onze toptrainers, maar de spelers vinden het ook heel leuk én leerzaam om een wedstrijdje te spelen tegen onze spelers. Er zijn wedstrijden voor spelers uit ME/MD/MC, JD en JC-teams. Heb je zin om in de herfstvakantie actief te blijven? Geef je dan op voor een van de wedstrijden. Dit kan met teamgenoten, vrienden/vriendinnen of gewoon alleen. Er is plek voor iedereen! Stuur een mail aan [email protected]

Voor de wedstrijden zijn we ook op zoek naar coaches en scheidsrechters. Ook daarvoor kun je je opgeven via het formulier, bijv. bij aanmelding van je zoon/dochter. Vul dan in bij het opmerkingenveld dat je komt fluiten of coachen. Veel dank voor je hulp!

Spelers worden een kwartier voor aanvang van de wedstrijd verwacht in het clubhuis bij de wedstrijdtafel. Kom in je thuistenue en - indien nodig - zorgen we voor hesjes. Na afloop van de wedstrijd wordt een leuke groepsfoto gemaakt en drink je gezellig nog ranja met de tegenstander. 

Meer informatie? Stuur een mail aan genoemd mailadres.


Voorwaarden & disclaimer