1-header.jpg

Winterstop: aangepaste openingstijden clubhuis en complex

26-11-2019
Nieuwsafbeelding

Gedurende de winterstop kennen het clubhuis en complex aangepaste openingstijden. Zowel op werkdagen als in het weekend zijn het complex en clubhuis alleen geopend bij kerstdiners en evenementen. Check hiervoor de agenda op de homepagina van onze website.

Overdag
Overdag is het clubhuis alleen op dinsdag en donderdag geopend van 9.00 tot ca. 16.00 uur; de overige dagen is het clubhuis niet beschikbaar. 
Van maandag t/m vrijdag is huiswerkbegeleiding After's cool wel aanwezig, in de middag, maar is de rest van het clubhuis dicht. 

Avonduren
Alleen op donderdagavond is - bij voldoende trainingsteams - het clubhuis geopend tot ca 00.30 uur.  In januari starten de Midwintertrainingen voor de mini's op de vrijdagmiddag. 

Kerstvakantie
Van maandag 23 december t/m zondag 5 januari - in de kerstvakantie - is het complex gesloten. 

Gedurende de maanden december - februari kunt u dus wel eens voor een gesloten deur of hek komen te staan. In dit kader hebben we een aantal verzoeken:

1. Neem de keeperstas en de tassen met trainingsmaterialen mee naar huis omdat de lockers niet altijd bereikbaar zullen zijn.
2. Als bij de club wordt verzameld voor zaalhockey verzoeken we dringend om auto’s en fietsen buiten het hek te parkeren. Fietsen niet vastmaken aan het hek i.v.m toegankelijkheid complex. 
3. Wanneer je gedurende de winterstop gebruik wilt maken van de accommodatie kan je een mail sturen naar: 
horeca: [email protected]
velden: [email protected]|
overig: clubmanager
@hcrotterdam.com

Voorwaarden & disclaimer