1-header.jpg

Informatie over zaalseizoen

23-11-2019
Nieuwsafbeelding

Door waanzinnig veel werk van de vrijwilligers van de Trainingsco√∂rdinatiecommissie (TCC) is het gelukt om genoeg uren te boeken in de zalen in en rondom Rotterdam voor onze 126 zaalteams. De beschikbaarheid van zalen is nijpend in Rotterdam en het is een enorme uitdaging (geweest) om genoeg uren te regelen. 

Volgend jaar kunnen onze teams terecht in de eigen blaashal op veld 6, maar dit seizoen is het nog even behelpen met trainingen op diverse locaties en afwijkende tijdstippen.

Voor het huidige seizoen is de situatie als volgt:

  • Uitgangspunt is dat ieder team uit de jeugd en mini‚Äôs wekelijks 1 uur in de zaal traint. Voor de seniorenteams en (regio)topjeugd zijn andere afspraken gemaakt met de betreffende lijnen waarbij de kosten van een evt. extra training per week aan het team doorbelast zal worden.
  • De trainingsdagen en -tijden van de teams zijn afhankelijk van de capaciteit en beschikbaarheid van zalen en trainers en daardoor is het waarschijnlijk dat de tijd en locatie van de training wekelijks wisselt. De TCC streeft ernaar om het trainingsschema ruim op tijd te publiceren via de app. De TCC heeft haar uiterste best gedaan een mooi trainingsschema in elkaar te draaien. Met 126 teams op 10 locaties in 15 zalen plus wisselende tijdvakken is het helaas niet mogelijk om verder tegemoet te komen aan individuele verzoeken van teams. Wij gaan uit van jullie begrip.
  • Het eerste competitieweekend is 7-8 december. Overige speelweekeindes zijn 14-15 december, 4-5/11-12, 18-19, 25-26 januari en 1-2/8-9/15-16 februari 2020.    
  • Als er ouders zijn, die een training willen geven/assisteren, kunnen zij zich melden bij [email protected]
Voorwaarden & disclaimer