1-header.jpg

Hockey Basics voor multisporter met SportOn

22-11-2019
Nieuwsafbeelding
Flexibel sporten bij HC Rotterdam met SportOn! Onze club doet sinds enige tijd mee met het project SportOn, een nieuw platform waarmee sporters laagdrempelig, zonder lidmaatschap, kunnen sporten bij verenigingen en andere sportaanbieders. Samen met tientallen andere clubs uit Rotterdam bieden wij onze sport op deze vernieuwende manier aan en hopen we zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken om te sporten.

Vanaf komende zondag, 24 november, start HC Rotterdam met een speciale training tijdens de kabouter-training (09.30-10.30 uur): Hockey Basics, een leuke vorm van hockey voor mensen die dit (weer) een keer op ontspannen wijze willen proberen.

Hockey is een behoorlijk technische sport, maar met wat basistechnieken die je tijdens deze training opdoet, kan je samen met andere deelnemers een partijtje hockeyen. We starten met een warming up, gaan aan de slag met basistechnieken en eindigen met een partijtje. 

Hockey Basics is een training binnen SportOn, het online platform van sportkoepel NOC-NSF en de sportbonden waar al het sportaanbod wordt verzameld waardoor de multi-sporter in een overzicht de mogelijkheden kan zien, een passende training kan uitkiezen en per training betaalt (middels Ideal). Sport on demand dus. 

HC Rotterdam biedt twee verschillende trainingen aan binnen SportOn; Hockey Basics (maandagavond en zondagochtend), trimhockey basics (maandagavond). Dus, heb je altijd al een keer willen hockeyen of wil je ook weer een keer op het veld staan, ga dan naar het platform SportOn, meld je aan en ga lekker sporten!

Voor meer informatie, kun je contact opnemen met Boukje Kramer, zij is contactpersoon namens HC Rotterdam voor SportOn.  


Voorwaarden & disclaimer