1-header.jpg

Elf teams zaalkampioen

16-2-2020
Nieuwsafbeelding

Maar liefst 11 kampioenen in de zaal: Meisjes A2, Meisjes B1, Meisjes B4 (foto boven), Meisjes C2, Meisjes C3, Meisjes D1, Meisjes D3, Meisjes D16, Jongens C3 en Dames-7 zijn als eerste geëindigd in hun poule. Meisjes A1 werd zelfs landskampioen! Ook bij de mini’s heeft een aantal teams het zaalseizoen goed afgesloten, maar omdat de scores niet officieel worden bijgehouden bij de jongste jeugd spreken wij hier niet van officiële kampioenen. Natuurlijk maakt dat ons niet minder trots op deze beloften van de toekomst!

Is jouw team zaalkampioen geworden? Wij horen het graag zodat wij hieraan aandacht kunnen besteden op social media en een uitnodiging kunnen sturen voor de kampioenenhuldiging. Hiervoor hebben wij wel informatie van de teams nodig! Mail jullie kampioensfoto met een leuke tekst aan onze communicatiecommissie via [email protected]. Dit mailadres kan gedurende het gehele seizoen worden gebruikt als jij en je team iets leuks te melden hebben.

De kampioenen worden zondag 15 maart as, gehuldigd in het clubhuis rond 16.15 uur, aansluitend aan de Super Sunday-wedstrijden van Dames-1 en Heren-1.

Kampioensteams kunnen een foto aanleveren voor de 'Wall of fame' in het clubhuis. Het is aan het team om te beslissen of zijn de foto willen regelen en deze kosten op zich nemen. Informatie over afmetingen etc. wordt t.z.t. gestuurd aan de managers en coaches.

Onze zaalkampioenen op een rij:


Meisjes A1


Meisjes B1


Dames-7


Jongens C3


Meisjes A2


Meisjes C2


Meisjes C3


Meisjes D1


Meisjes D3


Meisjes D16


Voorwaarden & disclaimer