1-header.jpg

Nieuw: Kiss & Ride-strook

11-2-2020
Nieuwsafbeelding
In de winterstop is op onze parkeerplaats een Kiss & Ride-strook aangebracht. Deze Kiss & Ride is een stopvoorziening om spelers af te zetten of op te halen voor de training of wedstrijd. Hierbij is het de bedoeling dat de bestuurder in de auto blijft zitten. Met deze voorziening hopen wij onveilige verkeerssituaties tot een minimum te beperken doordat auto's nu niet meer op het fietspad of de aanrijroute hoeven te stoppen of het wegvak langs de fietsenstalling inrijden. Dit wegvak bij de fietsenstalling en invalidenparkeerplaatsen is alleen voor bestemmingsverkeer.

Met ruim 1800 jeugdleden is verkeersveiligheid op en om ons complex een gedeelde verantwoordelijkheid voor ons allemaal. Om gevaarlijke situaties te voorkomen wordt beroep aan eenieder gedaan om ook op ons parkeerterrein de verkeersregels in acht te houden. Dus houdt u op de parkeerplaats aan het eenrichtingsverkeer, denk aan uw snelheid, wees alert op het fietspad en let op kinderen die tussen auto’s kunnen uitschieten. Met de Kiss & Ride is nu een veilige plek gecreeerd voor het brengen en ophalen.

Omdat de Hazelaarweg ook de toegangsweg is voor VOC, Neptunus en de manege is het niet veilig om voor uitwedstrijden buiten en bij het hek te verzamelen. Zoek hiervoor een veilige plek op de parkeerplaats en zorg dat de auto’s ook dan (tijdelijk) in de parkeervakken staan geparkeerd.
Voorwaarden & disclaimer