1-header.jpg

Rotterdam The Hague Airport ondersteunt HC Rotterdam

19-2-2020
Nieuwsafbeelding
HC Rotterdam en Rotterdam The Hague Airport gaan nauw samenwerken. Voor de tweede helft van de competitie is de luchthaven shirtsponsor van Dames-1. Daarnaast stelt de luchthaven volgende maand een deel van haar parkeerplaats beschikbaar voor bezoekers van de vier interlandwedstrijden tussen Oranje en Nieuw-Zeeland.

Met de steun aan HC Rotterdam onderstreept Rotterdam The Hague Airport haar betrokkenheid met ‘de buren’ van het vliegveld. Het complex van HC Rotterdam ligt in het verlengde van de start- en landingsbaan van de luchthaven.

HC Rotterdam is van 19 tot en met 22 maart gastheer voor vier duels in de Pro League, de prestigieuze landencompetitie. Zowel het Nederlands vrouwenteam als Oranje-heren speelt dan elk twee wedstrijden tegen Nieuw-Zeeland in het stadion van HC Rotterdam. Daar worden zo’n tienduizend toeschouwers verwacht. Vanaf de parkeerplaats van de luchthaven worden bezoekers per bus naar het hockeystadion vervoerd.

Dames-1 is vandaag vanaf de luchthaven vertrokken naar Valencia voor een trainingskamp ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. 

Voorwaarden & disclaimer