1-header.jpg

HC Rotterdam op zoek naar nieuwe toptrainers

18-3-2020
Nieuwsafbeelding
Oké, niet vandaag, maar ergens in de toekomst zal je dit bericht tegenkomen. Hoe gaaf is het dan als jij dan kunt zeggen: 'Kom maar op, dat ga IK doen!' Als jij er zo over denkt, neem dan vandaag de eerste stap en schrijf je in bij de HC Rotterdam Trainers Academy.

Op dit moment zit de club 'op slot' en ligt alle hockey (en alle andere sport en nog veel meer) stil. Maar, er komt een moment - hopelijk snel - dat we weer het veld op kunnen. Eén van de nieuwe activiteiten is dan onze eigen Trainers Academy. Daarvoor nu dit bericht.

Als jij graag voor een groep staat en een kick krijgt om jonge hockeyers hun eerste skills te leren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor de mini’s van onze club zijn wij op zoek naar enthousiaste hockeyers in D-, C- en B-teams met tot drie jaar ervaring die volgend seizoen graag een leuk mini-team willen trainen. Wie weet krijg jij volgend seizoen wel de toekomstige Pien Tol of Thijs van Dam onder je hoede!

Natuurlijk sturen we je niet onvoorbereid het veld op. Vanaf april houden we vier supergave workshops waarin je de eerste kneepjes van het trainersvak kunt leren van de kanjers die wij op onze club hebben: Lars Verboom en nog vele anderen. In deze vier workshops leren we je onder meer om:
  • trainingen voor te bereiden, te organiseren en uit te zetten,
  • als een echte baas een groep te leiden,
  • de basistechnieken uit te leggen en te verbeteren.
Je maakt de spelers niet alleen beter, maar gaat er zelf ook beter hockeyen. 

Ben je nu al trainer van een miniteam? Dan verwachten we dat jij je ook inschrijft! 

Dus schrijf je nu hier in: https://forms.gle/VUqsHcTH6aTBheNi9

Word de HC Rotterdam-trainer voor de toekomst!
Voorwaarden & disclaimer