1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 4 februari 2023
Tijd T/U Team Tegen team
11:00 Uit MO8-06 V.M.H.C. CARTOUCHE MO8-3

Overgang jeugd naar (jong-)senioren

9-4-2020
Nieuwsafbeelding

Ben jij een tweedejaars A-speler, die overweegt om volgend jaar de overstap te maken naar een seniorenteam bij HC Rotterdam? Arthur en Veerle van de seniorencommissie staan klaar om alle vragen over de stap van de jeugd naar de (jong-)senioren te beantwoorden.

Er zijn op dit moment acht damesteams en zeven herenteams en dit seizoen was er ook al een jong-damesteam actief op onze velden. We hopen dat we volgend jaar bij de heren een nieuw team kunnen vormen in de reserve overgangsklasse en misschien is er ruimte voor een tweede jong-damesteam. De jong-seniorenteams zijn voor de leeftijdscategorie 18-25 jaar, maar je bent ook zeker welkom in één van de andere teams.

Bij de seniorenteams is niet alleen het speelniveau belangrijk, maar het belang dat je je draai vindt binnen je nieuwe team is groter. Afhankelijk van het niveau van het team is het wel/niet nodig om selectie te spelen. De commissie senioren kan je hier meer over vertellen en je helpen om je in contact te brengen met teams, die op zoek zijn naar nieuwe spelers. Zij zijn bereikbaar via de mail

De evenementencommissie senioren is druk met de campagne #aanhakenismeemaken, kijk ook op de speciale website. Daarnaast heeft de commissie dit seizoen de zeer geslaagde foute kersttruienpubquiz georganiseerd. Helaas kon de geplande feestbingoavond in maart niet doorgaan i.v.m corona, maar ze zijn nu druk bezig met de voorbereidingen voor een online event en natuurlijk hopen ze op een staartje van het huidig seizoen in de zomer. Houd de berichtgeving in de gaten.

OK! We hopen dat we je hebben overtuigd. Stuur een berichtje naar Veerle en Arthur en zij nemen contact op met jou en matchen ze je zo aan een senioren team.

 

Voorwaarden & disclaimer