1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 4 februari 2023
Tijd T/U Team Tegen team
11:00 Uit MO8-06 V.M.H.C. CARTOUCHE MO8-3

Herstart trainingen voor seniorenteams

12-5-2020
Nieuwsafbeelding
Door de recente versoepeling van coronamaatregelen is het ook voor seniorenteams, trimhockeyers, trainingsleden en Sevens weer toegestaan om te komen trainen. De aanvoerders en contacptersonen zijn inmiddels geïnformeerd over de regels en voorwaarden, gebaseerd op het protocol van de KNHB en richtlijnen van de gemeente Rotterdam. Heb je nog niets vernomen, maar wel interesse? Stuur een mail

Belangrijkste hoofdpunten:
  • Voor iedereen > 12 jaar geldt dat op ons complex ALTIJD, dus zowel tijdens de training als bij aankomst en vertrek, 1,5 meter afstand moet worden gehouden. 
  • Per seniorentraining mogen maximaal 20 personen, incl. begeleiding, tegelijk op een veld aanwezig zijn.  Op maandag kunnen maximaal 60 trimhockeyers trainen, verdeeld over 3 velden.  
  • In verband met de 1,5 meter afstandsregel krijgt ieder team een heel veld.  Het schema wordt wekelijks vastgesteld en is zichtbaar in de clubapp.
  • Volgens KNHB-protocol moet tijdens de training op ieder veld een corona-coördinator aanwezig zijn als aanspreekpunt en ter ondersteuning van de handhaving van de 1,5 meter afstandsregel en maximum aantal personen per veld. We vragen de aanvoerder/manager/trainer deze rol op zich te nemen en hierin zichtbaar te zijn door het dragen van een hesje (als enige van het team).
  • Alleen de spelers, trainers en coördinatoren betreden het complex. Het complex is nog niet opengesteld voor toeschouwers. 

De ervaring bij de oudere jeugdteams leert dat het hanteren van de 1,5 meter-afstandsregel een uitdaging blijft. We willen benadrukken dat het belangrijk is om gezamenlijk op te trekken in de handhaving van de maatregelen, zodat veilig kan worden gesport zonder gezondheidsrisico’s. Indien wij hierin als club niet slagen, kan het gebeuren dat het noodzakelijk is om bepaalde teams niet te laten trainen of zelfs de gehele accommodatie weer te sluiten. 


We zijn er trots op dat we kunnen organiseren dat onze leden weer kunnen genieten van de hockeysport. Fijn dat we de verantwoordelijkheid om dat in deze bijzondere tijd te kunnen realiseren gezamenlijk dragen. Dat is toch waar het om draait op een hockeyvereniging #samensterk

In bijlage vind je de informatie voor de senioren.


Voorwaarden & disclaimer