1-header.jpg

Goed nieuws: ook oudere jeugd mag 'normaal' trainen

2-6-2020
Nieuwsafbeelding

Met ingang van 1 juni mag alle jeugd t/m 18 jaar weer ‘normaal’ trainen zonder de 1,5 meter afstand te houden. Dit betekent dat op het veld duels kunnen worden aangegaan en dat het mogelijk is om een onderling trainingspotje te spelen. Voor en na de trainingen geldt voor de groep 12 t/m 18 jaar nog steeds de 1,5 meter afstand regel, dus de maatregelen met eenrichtingsverkeer etc. op het complex blijven van kracht. Om die reden handhaven we de regel dat de A-, B- en C-teams worden vergezeld door een teamouder.

De trainingen van het huidige seizoen gaan door t/m vrijdag 26 juni as. volgens het huidige trainingsschema. Omdat de senioren nog wel gebonden zijn aan de maatregelen, is het niet mogelijk om de trainingstijden van alle jeugd weer aan te passen. Wij gaan uit van jullie begrip. 

Over het inleveren van de trainings- en keepersmaterialen worden de teammanagers op korte termijn geïnformeerd. In de periode van 29 juni t/m 18 juli as kan nog wel worden getraind, maar worden de trainers niet meer door de club gefaciliteerd. Als je in die weken wil trainen, kan een velddeel worden gereserveerd door het sturen van een mail
 

Voorwaarden & disclaimer