1-header.jpg

Claudia Baerveldt voorgedragen als bestuurslid Jeugd

10-6-2020
Nieuwsafbeelding
Het bestuur van HC Rotterdam draagt Claudia Baerveldt voor als bestuurslid Jeugd. Zij wordt de opvolgster van Tjeerd Steller, die sinds het najaar van 2018 ons bestuurslid Jeugd is.

Claudia is eerder lid geweest van de Minicommissie en is daarmee al meerdere jaren actief voor de club. In het dagelijks leven werk zij bij PwC en ze heeft drie dochters hockeyen in de D- en E-lijn.

,,Wij zijn blij dat Claudia bereid is om mij op te volgen als bestuurslid Jeugd,'' zegt Tjeerd Steller. ,,Op dit moment werken wij nauw samen om de seizoensoverdracht zo goed mogelijk te laten verlopen ondanks alle coronaperikelen.''

Voorzitter Diederik Chevalier: ,,Wij bedanken Tjeerd voor al zijn inzet de afgelopen twee jaar. Hij heeft er voor gezorgd dat het jeugdhockey binnen de club de tijd en aandacht heeft gekregen die het verdient. Dit beleid zal door Claudia en het bestuur worden voortgezet. Ik ben er van overtuigd dat we met Claudia een meer dan goede opvolger voor Tjeerd hebben gevonden.''

De benoeming van Claudia moet worden goedgekeurd door de leden van HC Rotterdam tijdens de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering. Een datum voor deze ALV is als gevolg van alle corona beperkende maatregelen nog niet bekend.
Voorwaarden & disclaimer