1-header.jpg

Corona-update (17 juni): clubhuis 'een beetje' open vanaf 1 juli

17-6-2020
Nieuwsafbeelding
Met ingang van woensdag 1 juli kunnen we het clubhuis en de horeca weer openstellen. Uiteraard gelden de algemene regels voor horecagelegenheden ook voor de club, waardoor we met elkaar nog wel moeten wennen aan de nieuwe omstandigheden. 

Zoals het er nu naar uitziet, kunnen de seniorenteams na hun training weer samen een drankje drinken op het terras of in het clubhuis en kunnen ook wachtende ouders van jeugdteam op het terras weer iets drinken. Het is tot nader order niet toegestaan om de tribunes te gebruiken voor horeca of om langs het veld te staan. Let op: op het terras is het aanschaffen van een consumptie verplicht.

In verband met het openstellen van het clubhuis zullen de looproutes met eenrichtingsverkeer op het complex worden aangepast. Hierover volgt volgende week meer informatie in de nieuwsbrief en op de website. Het terras en clubhuis zijn alleen bereikbaar via de buitentrap aan de zijde van het plein. In verband met de looproutes met eenrichtingsverkeer is het nog niet mogelijk om het clubhuis via de entreehal of tribune aan stadionzijde te betreden.

Als een jeugdteam met ouders het seizoen wil afsluiten op de club is het noodzakelijk om hiervoor een tijdvak te reserveren. Dit omdat we rekening moeten houden met het maximumaantal personen in het clubhuis en het handhaven van de anderhalvemeter-afstandsregel. Dit is voor ons niet anders dan voor horecagelegenheden in de stad. Het reserveren van een moment voor een teambbq kan in de webshop. Aanmelden voor een borrel moet door het sturen van een mail aan de horecamanager.

Vanaf 1 juli zijn de toiletten op de eerste etage open voor gebruik voor de bezoekers van het clubhuis en terras. De kleedkamers blijven de komende weken nog gesloten. We richten ons eerst op de opening van horeca en zullen denken nog na over een plan voor gebruik van de kleedkamers. 

Zodra het definitieve protocol voor de horeca bij sportaccommodaties bekend is volgt meer informatie.

We zijn blij dat we een eerste stap kunnen maken met de opening van clubhuis en horeca. We vragen onze leden en bezoekers wel om attent te blijven op de coronamaatregelen. Vriendelijk verzoek om je te houden aan de voorschriften, volg de aanwijzingen van het barpersoneel zodat we samen een succes kunnen maken van de voorzichtige herstart van het verenigingsleven. 
Voorwaarden & disclaimer