1-header.jpg

Uitgifte trainingsmaterialen nieuwe teams

29-6-2020
Nieuwsafbeelding

Na de inname van de trainingsmaterialen van de diverse jeugdteams zijn deze gecontroleerd en evt. aangevuld. De codes van alle lockersloten zijn aangepast zodat we volgend seizoen weer met een schone lei kunnen starten. 

Voor de teams die in de zomermaanden alvast willen trainen was er op dinsdag 30 juni gelegenheid om tegen betaling van € 100,00 borg (contant) de locker en materialen al direct in gebruik te nemen. Heb je dit moment gemist? Vraag dan alle spelers uit je team om de komende trainingen wat ballen van huis mee te nemen. 

Bij de seizoensstart zullen in augustus en september diverse momenten worden ingepland waarop de managers de teamtassen kunnen ophalen. Houd hiervoor de clubagenda in de gaten.

Met ingang van seizoen 2019-2020 hebben alle jeugd- en seniorenteams van de club trainingsmaterialen en lockers in bruikleen. In de tassen zitten ballen, hesjes en pionnen voor gebruik bij de trainingen en evt. inspelen voor de wedstrijd. De inhoud van de tas is afgestemd per categorie en het team is verantwoordelijk voor de eigen tas en inhoud. In de gang bij de kleedkamers heeft ieder team beschikking over een eigen locker voor opslag. De locker is voorzien van een hangslot met 4-cijferige code. Zorg dat de code alleen bekend is bij degenen die zijn betrokken bij de training(en).


Voorwaarden & disclaimer