1-header.jpg

Teamindelingen 2020-2021 gepubliceerd

26-6-2020
Nieuwsafbeelding

De teamindelingen van de mini- en jeugdteams voor seizoen 2020-2021 zijn m.i.v. vrijdag 26 juni zichtbaar in de club-app en TEAMLisa. Door de lijnco√∂rdinatoren en TC's is hard gewerkt aan de teamindelingen voor het volgende seizoen. Er wordt alles aan gedaan om de teams zo goed mogelijk samen te stellen, hierbij rekening houdend met een goede balans in alle teams zodat op ieder niveau leuk en goed gehockeyd kan worden. Daarbij wordt gekeken naar de sterkte van individuele spelers, het team als geheel en de vermoedelijke poule-indeling voor komend seizoen. 
De indelingen zullen te zien zijn in de app en TEAMLisa. Wanneer met het persoonlijke lidnummer wordt ingelogd in de app verschijnt het nieuwe team bij 'mijn teams'.

De teamindeling is ieder jaar weer een enorme puzzel en zorgt op bijna alle clubs voor veel discussie. De commissies met vrijwilligers hebben hun best gedaan ervoor te zorgen dat alle spelers ook in het nieuwe seizoen veel hockeyplezier gaan beleven in hun nieuwe team. Er is een mail gestuurd aan alle spelers met uitgebreide informatie over de indelingsprocedure etc. 

De teams van alle kinderen uit een gezin zijn zichtbaar in de app wanneer de adresgegevens in LISA exact overeenkomen. Wanneer het team van een kind ontbreekt, is het dus zaak de adresgegevens te checken en aan te passen. Dit kan door de adreswijziging door te geven aan de betreffende ledenadministratie.

Aan de indelingen van de seniorenteams wordt nog hard gewerkt. Deze indelingen zullen op een later tijdstip worden vastgesteld.

Nieuwe leden hebben maandag 22 juni een mail ontvangen met de inloggegevens voor de club-app. Heb je deze onverhoopt niet gekregen of heb je als bestaand lid problemen met de inloggegevens? Stuur dan een mail aan de clubmanager.


Voorwaarden & disclaimer