1-header.jpg

Club in de zomermaanden

14-7-2020
Nieuwsafbeelding

In andere jaren zijn we de zomermaanden één avond geopend voor teams die willen trainen. Omdat de zomerperiode er door het coronavirus voor velen anders uitziet, gelden in 2020 andere openingstijden en moet op de club rekening worden gehouden met de maatregelen van eenrichtingsverkeer, de 1,5 meter afstand voor 18+, maximumaantallen op terras en in clubhuis, noodzaak om te reserveren etc. De kleedkamers en bespreekruimtes zijn ook tot nader bericht gesloten.
Het is dus belangrijk dat je onze corona-updates op de website regelmatig checkt.

10 -30 augustus  

  • Vrije trainingen helaas nog niet toegestaan. 
  • Het complex is geopend vanaf 30 minuten voor de eerste training.
  • Gelegenheid om te trainen op alle weekdagen volgens vastgesteld trainingsschema, zichtbaar in de clubapp. Het team is zelf verantwoordelijk voor regelen trainer en materialen. De trainingen zijn zichtbaar in de clubapp.
  • Oefenwedstrijden op aanvraag via [email protected]
  • TeamBBQ's en -borrels na reservering via [email protected]
31 augustus
  • Start trainingen volgens reguliere trainingsschema.

Je kunt deze maanden dus wel eens voor een gesloten deur of hek komen te staan. In dit kader hebben we een aantal verzoeken: 

  1. Neem in geval van uitwedstrijden de keeperstas (en evt. de tassen met trainingsmaterialen) mee naar huis omdat de lockers niet altijd bereikbaar zullen zijn.
  2. Als bij de club wordt verzameld verzoeken wij dringend om auto’s en fietsen buiten het hek te parkeren. Fietsen niet vastmaken aan het hek i.v.m toegankelijkheid complex.  
Voorwaarden & disclaimer