1-header.jpg

Zonder vrijwilligers staat alles stil!

8-7-2020
Nieuwsafbeelding

Zonder de enthousiaste inzet van een groot aantal vrijwilligers kan een vereniging als HC Rotterdam niet draaien. In het afgelopen seizoen zijn regelmatig vacatures voorbijgekomen in de nieuwsbrief, op de website en vacaturebank. In totaal zijn ca 29 vrijwilligers aan de slag gegaan in een nieuwe functie of commissie.
Daarnaast is er een netwerk van ouders en oud-leden, op wie altijd een beroep kan worden gedaan voor een kortlopend evenement of project zoals bijv. de Pro League, EHL, de herstart van trainingen na de corona-lockdown etc. Ook vergeten we de ouders niet, die zich in de rol van coach, manager of trainer vrijwillig inzetten voor het team van hun kind. Zonder vrijwilligers staat de club echt stil, dus we zijn iedereen die zich inzet voor onze leden en bezoekers heel dankbaar.

Voor seizoen 2020-2021 staat nog een aantal vacatures open. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan als wedstrijdsecretaris voor de jeugdcompetitie op zaterdag, wil je de teams ondersteunen als coördinator van de de 2ejaars F-lijn, de Jongens AB-lijn, Jongens CD-lijn of Meisjes AB-lijn, wil je helpen bij de coördinatie voor de blaashal in de nieuwe Rotterdome-commissie of wil je je inzetten in de vrijwilligerscommissie? Check de vacaturebank want er zit zeker iets voor je bij.

Ieder jaar legt ook een aantal vrijwilligers hun functie neer. Normaliter zetten we hen in het zonnetje tijdens de vrijwilligersborrel, maar die zit er dit seizoen helaas niet in i.v.m. de coronamaatregelen. We gaan ervan uit dat we volgend seizoen weer bij elkaar kunnen komen en we nodigen deze groep vertrekkende vrijwilligers, die zich vaak jaren hebben ingezet, dan ook zeker uit.

Voorwaarden & disclaimer