1-header.jpg

'Get reaDy' voor de D-jeugd op 28 augustus

16-7-2020
Nieuwsafbeelding

Op vrijdagmiddag 28 augustus as. organiseert de evenemetnecommissie jeugd 'Get reaDy!', een middag voor alle D-tjes om met je team veel leuke activiteiten te doen. Je krijgt training van toppers uit de jeugd, leert hockeytrucjes, speelt partijtjes, krijgt de hockeyregels nog eens uitgelegd, maar er zijn ook veel fun-activiteiten, zoals een stormbaan, een rugby training en andere geinige dingen om te doen. Kortom een dag om met je team je voor te bereiden op het nieuwe seizoen!

Vorig jaar deden 220 D-tjes mee aan deze dag en mede daardoor was het een groot succes! Wij verwachten dat ook dit jaar weer alle D-teams meedoen. De inschrijving is per team en kost ongeveer € 140,00 (activiteiten + lekkere versnaperingen tussendoor) per team + 2 personen begeleiding. De eerste aanmelding graag z.s.m.  door een mail te sturen met team, naam en contactgegevens van de manager of contactpersoon. Alle spelers hebben inmiddels een aankondiging via de mail ontvangen.

In augustus volgt nadere informatie over het programma en wordt de definitieve opgave van het aantal deelnemers gevraagd. 


Voorwaarden & disclaimer