1-header.jpg

Zaterdag 29-8: oefenwedstrijden voor regiojeugdteams

14-8-2020
Nieuwsafbeelding
Op zaterdag 29 augustus as is voor onze Regiojeugdteams een Rotterdamse uitwisseling georganiseerd met Leonidas en Victoria. De opstartdag is bedoeld als kick-off voor het nieuwe seizoen en betekent voor de meeste teams voor het eerst in maanden een wedstrijd spelen tegen een andere club. 
Let op: met ingang van 29 augustus gaan de maatregelen i.v.m. corona in. Lees deze goed door voordat je naar HC Rotterdam komt.
 
De onderlinge oefenwedstrijden - in de vorm van een drieluik of gehele wedstrijd - worden gespeeld op de drie clubs, dus kijk goed in de clubapp waar en wanneer jouw team is ingedeeld. Ieder team levert 1 scheidsrechter. 

De teams van HC Rotterdam spelen deze dag in het groene shirt. Leonidas draagt het rode shirt en en Victoria speelt in het wit. Let: op als je tegen een team van je eigen club speelt, neem dan zowel je witte als groene shirt mee.  

Vanaf maandag 31 augustus geldt het reguliere trainingsschema en zaterdag 5 september begint voor de meeste teams de competitie. Je kunt deze dag dus goed gebruiken voor (nadere) kennismaking en om goede afspraken met elkaar te maken voor het komende seizoen. Een goede start is het halve werk!


Voorwaarden & disclaimer