1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 1 april 2023
Tijd T/U Team Tegen team
15:20 Thuis MO18-09 HDS MO18-4

Registratie via QR-code

27-8-2020
Nieuwsafbeelding
Alle bezoekers, ouders, coaches/managers, vrijwilligers en scheidsrechters - dus eigenlijk iedereen zonder stick - vanaf 13 jaar moet zich registreren als zij door de poort naast het clubhuis komen. Alle spelers worden al geregistreerd  op basis van het trainings- en wedstrijdschema en zij hoeven zich dus niet nog eens te registreren.


Voorop staat dat je gezond bent als je de club bezoekt. Als dit het geval is, word je gevraagd om met je mobiele telefoon een QR-code te scannen en je gegevens in te vullen. Posters met de QR-code hangen bij de entree, maar je kan dit ook alvast thuis doen en het juiste tijdvak invullen.

Wanneer je iemand met de auto of fiets brengt en niet voorbij de poort gaat, is registratie niet nodig. 

Je registreert je voor het tijdvak op de betreffende dag. Kom je op een andere dag opnieuw naar de club, dan moet je jezelf opnieuw registreren.

Houd er rekening mee dat er actieve controles plaats kunnen vinden op registratie. Toon na registratie het incheckscherm als hierom gevraagd wordt door vrijwilligers of medewerkers. Wij rekenen op jullie begrip en medewerking!

Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Voor de verwerking is een overeenkomst met LISA Hockey BV. Jouw gegevens worden 14 dagen bewaard voor eventueel bron- en contactonderzoek, Dit is conform richtlijnen van de overheid.

NB op donderdag 27 augustus as is het lidnummer via mail gestuurd aan alle leden. Als je na het scannen van de QR-code je lidnummer invult, hoef je alleen datum en tijdvak van bezoek aan te geven. 
 

Voorwaarden & disclaimer