1-header.jpg

Scheidsrechterexamens in september

7-9-2020
Nieuwsafbeelding

HC Rotterdam vindt het belangrijk dat ouders van jeugdleden de spelregels van het hockey goed begrijpen. Met goede regelkennis heb je langs de lijn een groter inzicht waarom een scheidsrechter bepaalde beslissingen neemt, kan je je beter verplaatsen in de positie van de scheidsrechter en worden veel discussies over (en met) de arbitrage voorkomen. Bovendien hopen wij oprecht dat deze kennis voor jou een stimulans zal zijn om ook zelf eens een wedstrijd van je zoon of dochter te fluiten.

Je hebt daarom nu de kans om het examen voor clubscheidsrechter te maken. Hieraan vooraf gaat een cursus in de vorm van e-learning. Je kan je opgeven door je gegevens temailen naar de commissie scheidsrechtersexamens.  

Na ontvangst zal contact  worden opgenomen en ontvang je per mail inloggegevens voor de cursus. In een e-learning-omgeving is het mogelijk om in je eigen tempo door de theorie heen werken. De ervaring leert dat dit ongeveer twee tot drie uur in beslag neemt, heel leerzaam is en (zelfs) leuk om te doen.

Het examen vindt in 2 rondes plaats in de vergaderzaal op de begane grond van het clubhuis op woensdag 16 september van 20.00 tot 21.00 uur en 21.00 tot 22.00 uur HC Rotterdam neemt de kosten van het examen voor haar rekening. Let wel: het aantal deelnemers om examen te doen is beperkt en deelname is op volgorde van inschrijving.

 

Voorwaarden & disclaimer