1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 4 februari 2023
Tijd T/U Team Tegen team
11:00 Uit MO8-06 V.M.H.C. CARTOUCHE MO8-3

Trainingen seniorenteams

20-10-2020
Nieuwsafbeelding

Op 13 oktober zijn nieuwe maatregelen aangekondigd, die in ieder geval gelden voor vier weken. Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel óf in teamverband met niet meer dan 4 personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan. 

Trainingen seniorenteams
Binnen een contactsport als hockey is het een uitdaging om te sporten op 1,5 meter afstand en bij een teamsport is het lastig om het maximum van 4 personen aan te houden. Wij hebben besloten om de eerstvolgende persconferentie op 27 oktober af te wachten en tot die tijd geen trainingen te organiseren. Toch willen wij graag nadenken over een creatieve insteek om het toch mogelijk te maken om in kleine groepjes te trainen. Heb je een idee? Deel het met ons via [email protected].

Trainingen Heren-1 en Dames-1
Topsporters met status mogen wel trainen op aangewezen locaties. Dit geldt voor de spelers van het Nederlands elftal. Helaas worden de Hoofdklassecompetities als amateursport aangemerkt en liggen deze dus ook stil. Het bestuur heeft besloten dat de clubtrainingen van Heren-1 en Dames-1 wel kunnen doorgaan. De coaches van deze teams hebben een voorstel ingediend om met inachtneming van de maatregelen de training te verzorgen.


Natuurlijk hopen wij dat de trainingen en competitie na 7 november weer kunnen worden hervat voor de seniorenteams. Het is de ambitie van de KNHB dat de competitie zal worden uitgespeeld, mogelijk in december maar het kan ook dat het seizoen wordt verlengd tot de zomervakantie. Wanneer geen competitie mogelijk is, doen wij als club onze uiterste best om onze leden binnen de mogelijkheden een alternatief programma te bieden. 
Natuurlijk zijn wij hierbij afhankelijk van de regelgeving vanuit de overheid, KNHB en Veiligheidsregio.

Voorwaarden & disclaimer