1-header.jpg

Halloweenclinic voor mini's op zondagochtend 1 november

23-10-2020
Nieuwsafbeelding
(Hockey)trick or Treat 👻! Jong Heren-1 organiseert voor de jongste jeugd een leuke clinic. Haal de leukste Halloween kostuums uit de kast en we zien je op zondagochtend 1 november tijdens deze superleuke clinic 🏑. Met 100 deelnemers is de clinic al volgeboekt, dus aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Om 9:30 uur begint de warming-up, maar de inloop is vanaf 9:00 uur bij het grasveldje bij veld 7, tegenover de fietsenstalling. Vriendelijk verzoek om een eigen bidon met water mee te nemen. Om 12:30 uur kunnen de kinderen weer worden opgehaald bij het grasveldje. Halloween-outfit mag, maar is niet verplicht. Hockey staat centraal, dus als je een kostuum aantrekt, zorg dan dat je voldoende bewegingsvrijheid hebt. Hockeyschoenen, scheenbeschermers en bitje zijn wel verplicht. In het clubhuis zijn de toiletten beschikbaar. 
Helaas zijn toeschouwers nog steeds niet toegestaan.  
 
Jong Heren-1 bestaat dit jaar voor het eerst en is een team met èchte clubjongens die zelf ook ooit als Mini’s bij HC Rotterdam zijn begonnen. Op dit moment liggen hun eigen competitie en trainingen stil, maar het hockey blijft kriebelen dus hebben ze het initiatief genomen om een leuke clinic te organiseren voor spelers uit de E-teams en 2e jaars F-teams.

Deelname aan de clinic is gratis. Het team heeft wel de ambitie om een goede prestatie neer te zetten op het NK Jong Senioren in het voorjaar. Een vrijwillige bijdrage aan de teamkas voor een trainingstrip is meer dan welkom. Dit kan via een open Tikkie.
Voorwaarden & disclaimer