1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 4 februari 2023
Tijd T/U Team Tegen team
11:00 Uit MO8-06 V.M.H.C. CARTOUCHE MO8-3

Online SWINGO: aanmelden kan tot 12.00 uur donderdag as

10-11-2020
Nieuwsafbeelding
De komende twee weken kunnen onze 18-plussers in ieder geval nog niet trainen, dus brengen wij de clubgezelligheid en het teamgevoel graag bij je thuis. Herinner jij je onze online Pubquiz nog? Mooie vragen, toffe cluboutfits, veel online plezier, dansen op je bureaustoel en meezingen achter de laptop. Op donderdag 12 november doen wij daar een schepje bovenop en wij nodigen onze senioren, trimmers, veteranen, jong-senioren, Sevens, ouders van jeugdleden en trouwe fans uit om aan te haken bij de HC SWINGO.

Wat gaan we doen dan?? 
  • Wij trappen af met een toffe quiz: ‘Mondkapje op, Mondkapje af’. De winnaar krijgt uiteraard een toffe prijs!
  • Daarna is het tijd voor SWINGO!  Een heuse muziekbingo langs alle krakers en makers van de afgelopen jaren. Herken jij een nummer? Strepen maar! Je hebt jouw eigen bingokaart, maar Swingo speel je met jouw team. Op het scherm herken je jouw teamleden door jullie toffe outfit. Verzin met je team een thema voor deze avond: een kleur, gekke hoed, strakke make-up of schmink. Hoe gekker hoe beter want ook voor dit team hebben wij een leuk presentje! 

Waar kan ik me aanmelden?
Aanmelden gaat per persoon zodat jij jouw eigen SWINGO-kaart ontvangt. Dit kan tot 12.00 uur op donderdag as

Wanneer ook alweer?
Donderdag 12 november om 20.30 uur tot ca 22:00 uur. 

Zorg zelf voor drank, chips, een goede outfit en natuurlijk een mondkapje voor de eerste quiz. Wij doen de rest, maar rekenen wel op jullie gezelligheid want je weet het Aanhaken = meemaken! 

Voorwaarden & disclaimer