1-header.jpg Webbanner.HCR.1440x346[1].jpg

πŸ“… Online module voor zaalhuur Rotterdome

18-11-2021
Nieuwsafbeelding
De club voorziet in de reguliere zaaltrainingen voor de jeugd- en E-teams, maar voor onbenutte uren is het ook mogelijk om één van de velden te huren voor een zaaltraining. Op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond is er in regel ruimte voor onze seniorenteams om een veld te reserveren. Omdat zaalhockey voor deze teams niet is inbegrepen in de contributie, wordt zaalhuur in rekening gebracht om een gezonde exploitatie van onze Rotterdome mogelijk te maken voor extra kosten van o.a. verwarming, verlichting, schoonmaak en personeel. 

Online reserveringsmodule
Voor het reserveren van velden in de Rotterdome wordt gebruik gemaakt van een online module, waar je steeds voor de komende twee weken de beschikbaarheid ziet en zelf een reservering kan maken. 
Het werken met dit systeem bespaart tijd voor gebruikers en het clubmanagement omdat het systeem β€˜live’ inzicht geeft in de openstaande mogelijkheden en de reservering en betaling direct kunnen worden geregeld. Let wel: een reservering is pas definitief na ontvangst van een bevestiging.

Teams HC Rotterdam
Om een eerste reservering te maken, moet je je eenmalig registreren. Vermeld bij 'vereniging/bedrijf' ajb ook je teamnaam zodat we de training ook in LISA kunnen verwerken en deze zichtbaar is in de clubapp. Bewaar de gegevens want voor iedere reservering moet je opnieuw inloggen.

Let op: je kan steeds voor een periode van maximaal twee weken vooruit een reservering maken. De eerste beschikbare uren zijn op woensdag 1 december as dus deze zijn te boeken vanaf 17 november.

Externen
Onze eigen teams hebben voorrang, en met 128 clubteams blijft er helaas weinig ruimte over voor gebruik door externen. Natuurlijk kunnen externe partijen altijd een mail sturen voor meer informatie over de mogelijkheden.

Voorwaarden & disclaimer