1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 4 februari 2023
Tijd T/U Team Tegen team
11:00 Uit MO8-06 V.M.H.C. CARTOUCHE MO8-3

Fit February voor senioren: bootcamptraining op zondag

1-2-2021
Nieuwsafbeelding

Na Dry January volgt Fit February op HC Rotterdam: de eerste bootcamptraining op zondag 31 januari voor 18+leden was een groot succes! Maar liefst 64 toppers uit onze senioren-, trim- en Sevensteams trotseerden de kou en gingen vol enthousiasme aan de slag. Het was een mooie, sportieve ochtend op de club. Aanmelden voor de bootcamptraining op zondag 7 februari as is alweer mogelijk via deze link.

Bootcamptraining op het veld
Elke zondag zijn er van 10.00-11.00 en 11.30-12.30 uur twee rondes op de club. Zo blijf jij fit en in shape en zorgen wij voor de tips tricks en training. Natuurlijk houden wij ons aan alle maatregelen voor 18+, zoals:

  • De tweetallen mogen gedurende de training niet van samenstelling wisselen. 
  • De onderlinge afstand tussen de sporters van een tweetal is tenminste 1,5 meter. De afstand tussen de verschillende tweetallen dient meer dan 1,5 meter te zijn zodat er geen sprake is van groepsvorming. 
  • De trainer geeft per tweetal instructie want groepsinstructie aan meerdere tweetallen in één keer is niet toegestaan.
  • Om instructie te geven aan een tweetal mag een trainer van tweetal naar tweetal, mits tenminste 1,5 afstand van ieder tweetal wordt gehouden.
  • Ook bij de dug-out: houd afstand en blijf te allen tijde in je eigen bubbel van 2 personen.


Watmoetikdoendan? 
Het aantal deelnemers is beperkt, dus meld je snel aan via bovenstaande link. Let op want elke week moet opnieuw worden aangemeld. Je ontvangt bevestiging van deelname en nadere uitleg over de opzet van de bootcamp. Pas je kleding aan aan het weer en neem een gevulde bidon mee. Zorg dat je 5 minuten voor aanvang op de club bent en ga direct naar het veld. 

Afgelasting
Bij extreme weersomstandigheden wordt de bootcamp afgelast, houd de actuele berichtgeving op de website in de gaten.

Voorwaarden & disclaimer