1-header.jpg

Corona-update (2-2): grote voetgangerszone op parkeerplaats

3-2-2021
Nieuwsafbeelding

In de persconferentie op 2 februari zijn geen wijzigingen medegedeeld ten opzichte van de buitensport. Dit betekent dat de jeugd en mini's kunnen blijven trainen en oefenwedstrijden spelen, en dat we de bootcamptrainingen voor senioren zullen doorzetten. Toch is er een klein aantal aanpassingen op de club:

'Click & collect'-zone op de parkeerplaats
Om ervoor te zorgen dat de kinderen een veilige bewegingsruimte krijgen, wordt de voetgangerszone uitgebreid op het achterste deel van de parkeerplaats. Op trainingsdagen en de zaterdagochtend is het namelijk vaak te druk met ouders, die hun kinderen komen brengen of ophalen en dan gezellig even blijven kletsen op de smalle strook - en doorgaande route - tussen de fietsenstalling en veld 7. 

Mini's
Bij minitrainingen is deze zone de verzamelplaats, waar de spelers zich kunnen melden bij de trainer en dan gezamenlijk naar het veld wandelen, En na de training worden ze hier ook weer teruggebracht door de trainer.

Bij oefenwedstrijden vragen we de coach/manager van het miniteam ook om hier te verzamelen met de kinderen. We vinden het belangrijk te onderstrepen dat ook in deze zone de afstandsregel van 1,5 meter wordt opgevolgd. 

Jeugd in ABCD-teams
De spelers uit deze teams kunnen zelfstandig naar het veld voor training en oefenwedstrijd. Bij halen en brengen gelden wel de regels van de 'click & collect-zone'.

Ouders
Ouders, die hun kind brengen/halen, blijven in de auto totdat hun kind in de voetgangerszone is gearriveerd en hij/zij daar kan worden opgehaald. Let op de aangepaste routing op de parkeerplaats en ook het vriendelijk verzoek om op de parkeerplaats de snelheid aan te passen i.v.m. overstekende kinderen. Alleen samen kunnen we zorgen voor een veilige situatie op de club. 

Avondklok
Zolang de avondklok geldt, zijn de laatste trainingen om 20.15 uur afgelopen zodat de spelers en trainers na het rapen en opbergen van de ballen op tijd het complex kunnen verlaten en iedereen, ook degene die het clubhuis en de hekken sluit, voor 21.00 uur thuis kan zijn. Vriendelijk verzoek aan de trainers en teams, die als laatsten trainen, om ervoor te zorgen dat iedereen uiterlijk om 20.30 uur op de fiets of in de auto zit.Voorwaarden & disclaimer