1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Rotterdamse aanvoerdersband voor commissie senioren events

25-2-2021
Nieuwsafbeelding

Bestuursleden Sven-Olaf en Erna hebben de Rotterdamse aanvoerdersband overhandigd aan Ellen-Claire, Henrik-Willem en Pascal van de Commissie senioren events. In de coronaperiode heeft deze commissie zich ingezet om voor de leden uit onze senioren-, trim- en Sevensteams activiteiten te organiseren zoals de Online Pubquiz in april, de Swingo in november, de Fit February-bootcamps in februari en het initiatief opgepakt voor de tweewekelijkse seniorennieuwsbrief 'Het Rotterdammertje'.

Juist in deze periode zonder competitie en trainingen voor deze ledengroep is het voor de club van grote waarde om binding te houden met haar seniorleden. Als vereniging zijn wij heel gelukkig met de grote groep vrijwilligers, die zich inzet voor onze leden en de waardering is groot. Het is leuk dat wij met deze aanvoerdersband deze drie commissieleden extra in het zonnetje hebben kunnen zetten.

De aanvoerdersband symboliseert meer dan het aanvoeren van een team en ook meer dan sport. Het staat voor elkaar steunen, leiderschap, samenwerking en betrokkenheid. Saamhorigheid en trots op Rotterdam als verbindende factor. 'Omarm Rotterdam' is een initiatief van Rotterdam Sportsupport met dank aan de gemeente Rotterdam. Meer informatie op www.omarmrotterdam.nl


Voorwaarden & disclaimer